Kültür Sanat » Yaşam »

ZİÇEV'de "Engelleri Sanatla Aşıyorum-2" Bilgilendirme Toplantısı

Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı Mersin şubesi tarafından yürütülen “Engelleri Sanatla Aşıyorum-2” projesinin toplantısı yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES kapsamında finanse edilen Mersin Valiliği Koordinasyonunda, Akdeniz İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nün ortaklığında, ZİÇEV Mersin Şubesi tarafından yürütülen 2017 SODES “Engelleri Sanatla Aşıyorum-2” projesinin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Vakıf Mersin şube binasında yapılan toplantıya Mersin Valiliği SODES Birim Koordinatörü Murat Ozan ile SODES Birim Uzmanı Nalan Sarıkabak, Mersin Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O Md.Yrd.Sn Aydın Atam ve Mersin İl Kültür Turizm MD. Temsilen Mesut Şirin’in yanı sıra eğitmenler ve çok sayıda veli katıldı.
ZİÇEV'e ait hesaptan paylaşılan gönderide, "Güzel bir proje dönemi olmasını temenni eder, destek veren bütün kurum, kuruluş ve kişilere teşekkürlerimizi sunarız. Saygı ve Sevgilerimizle" denildi.
 






Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.