Güncel » Yerel » Asayiş »

Eski Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Dubai'de Gözaltına Alındı

Flaş gelişme...


@mersinhaber 'i takip et
Bayırbucak Türkmen Dağı Kültür, Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı olan eski Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Öztürk’ün Dubai’de gözaltına alındığı bildirildi.
Kırım Haber Ajansının Haberine göre; Suriye’de ve Irak’ta gerçekleştirdiği yardım faaliyetleriyle bilinen Mehmet Ali Öztürk, hiçbir gerekçe gösterilmeden Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai şehrinde gözaltına alındı. Öztürk, Türkmen – Der olarak bilinen, Bayırbucak Türkmen Dağı Kültür, Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin de başkanlığını yürütüyordu.
Öztürk’ün ailesiyle birlikte kaldığı otel odasından erken saatlerde gözaltına alındığı ve konuyla ilgili olarak BAE tarafından şu ana dek herhangi bir açıklama yapılmadığı kaydedildi.
Öte yandan Yeni Şafak gazetesinde yer alan haberde de ‘’Türkmen-Der eski başkanı, Suriye’de ve Irak’ta gerçekleştirdiği yardım faaliyetleriyle bilinen Mehmet Ali Öztürk eşiyle birlikte Dubai'de gözaltına alındı. Gözaltına alınma sebebi henüz belli olmayan Öztürk'e sosyal medyada #MehmetAliÖztürkeÖzgürlük etiketiyle destek mesajları yağdı’’  ifadelerine yer verildi.
 
KAYNAK: Sansasyonel Haber
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.