Kültür Sanat » Tarsus »

Tarsus Belediye Başkanı Can, Yeşilay Haftasını Kutladı

Yeşilay Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Can "Kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bir yaşam diliyorum" dedi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 1–7 Mart tarihlerinde kutlanan Yeşilay Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vatandaşlara kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bir yaşam dileyen Başkan Can, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin sigara, alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak durması geleceğimiz açısından çok önem arz etmektedir. Toplum kötü alışkanlıklardan uzak durma sürecine girdiği zaman nesillerden nesillere sağlıklı yaşam bilincini de aktarma işimiz kolaylaşacaktır. Yeşilay haftasında düzenlenecek etkinliklerde bağımlılık yaratan kötü alışkanlıkların zararlarının göz önüne serilmesi toplumumuzun bilinç düzeyini arttırmaktadır. Bu münasebetle başta Tarsuslu hemşerilerim olmak üzere, herkesin Yeşilay Haftasını kutluyor. Tüm vatandaşlarımıza kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bir yaşam diliyorum” ifadesini kullandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.