Yenişehir » Toroslar » Erdemli » Güncel » Yerel » Asayiş »

Mersin'de Büyük Operasyon

Çok sayıda gözaltı ve tutuklama var...


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin İl Jandarma Komutanlığınca; Mersin il merkezi ile Diyarbakır ili bağlantılı olarak Erdemli ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve satışı yapan şahısların yakalanması amacıyla yapılan çalışmalarda 30 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonlarda 42 kişinin gözaltına alındığı, bunlardan 23’ünün tutuklandığı öğrenildi.
Mersin Valiliği tarafından paylaşılan basın duyurusunda; ‘’ Mersin İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Erdemli, Toroslar, Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlıkları ile Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle 30 ayrı adreste eş zamanlı operasyon yapılmıştır. Belirlenen adreslerde yapılan aramalarda; 54 fişek eroin, 1370 gram kubar esrar 50 adet sentetik hap, 5 kök kenevir bitkisi, 10 gr. kenevir tohumu, 1 adet 9 mm. çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 27 adet çeşitli silahlara ait fişek ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan malzemeler ele geçirilmiştir’’ denildi.
Açıklamanın devamında ise; ‘’ Yapılan operasyon sonucunda (42) şüpheli şahıs yakalanarak, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Kullanmak Maksadıyla Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak suçlarından adli makamlara sevk edilmiş, (23) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir’’ ifadeleri kullanıldı.
 

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.