Güncel » Yerel »

Mersin Organize Sanayi Kullanıcılar Derneği Kadınların Gününe Renk Kattı

MORSKUD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baran, Kadınlar Günü'nü kutladı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Organize Sanayi Kullanıcılar Derneği (MORSKUD) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baran, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Organize Sanayi Bölgesi’ndeki kadınlara çiçek dağıttı. Baran, bakım merkezinde kalan kadınları da ziyaret ederek günlerini kutladı.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Mersin Organize Sanayi Kullanıcılar Derneği (MORSKUD) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baran, Organize Sanayi Bölgesi’nde tezgah başında çalışan kadınları unutmadı. Sabah erken saatlerde sanayi bölgesinin kapısında kadınlara çiçek dağıtan Baran daha sonra fabrikaları gezerek işçi kadınlarla hem sohbet etti hem de karanfil takdim etti.
Kadınlar, Baran’a bu davranışından dolayı teşekkürde bulunurken, Baran, “Kadınlarımız, hayatımızın her alanında yer almaktadır. Kadınlarımız bizleri sadece doğurmakla kalmaz, yetiştirirler. Bu nedenle kadınlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.
Zeytin Dalı harekatına katılarak, anne ve eşlerinden uzak olan tüm askerileri hatırlatan Baran, kadınlara seslenerek, “Evlerinden ve ailelerinden uzak olan askerlerimizi, gazi ve şehitlerimizin ailelerini unutmamak gerekir. Bu vesile ile askerlerimizin sağ salim eş ve ailelerine kavuşmaları için dualarınızı esirgemeyin” diye konuştu.
BARAN, HATIRLANMAYANLARI UNUTMADI
Organize Sanayi Bölgesi’ndeki dağıtımın ardından Baran, Özel Arsoy  Bakım Merkezine geçti. Baran burada bulunan kadınlara çiçek vererek günlerini kutladı. Kendilerini hatırlayan Baran’a  teşekkür eden kadınlarla Baran, yakından ilgilenerek bir süre onlarla sohbet etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.