Güncel » Yerel »

Mersin'in 105'lik Çınarı Cumhurbaşkanı ile Görüştü

Erdoğan'ın görüşmede yaptığı hareket her kesimden alkış aldı...


@mersinhaber 'i takip et
AK Parti’nin Mersin İl Kongresine katılmak üzere kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersinli 105 yaşındaki Fikriye Can ile görüştü. Cumhurbaşkanı, görüşme sırasında Fikriye ninenin elini öptü.
Sevet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Mersin İl Kongresi renkli anlara sahne oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı salon dışında ve içinde binlerce kişi dinledi. Salona geçmeden önce dışarıda toplanan vatandaşlara hitap eden Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı bozkurt işaretiyle gündemi salladı.
Sonrasında salon içine geçen Erdoğan’ı 7 binin üzerinde partili karşıladı. Salondaki konuşmasının ardında Mersinli çınar 105 yaşındaki Fikriye Can ile bir süre sohbet eden Erdoğan, Fikriye ninenin elini öperek salondan ayrıldı. Cumhurbaşkanının Fikriye ninenin elini alnına koyarken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada da binlerce kişi tarafından paylaşıldı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.