Silifke »

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’den Kadınlara Resepsiyon

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle kadınlara resepsiyon verdi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Halk Eğitim Merkezi’nde kadınlarla bir araya geldi. Hayriye Cinbir ve birçok iş alanından kadın temsilcilerin katıldığı resepsiyonda konuklara karanfil verilerek, günleri teker teker kutlandı.  Tarihte yer edinmiş, ve belli mesleklerde birer ilk olan kadınlarla hazırlanan slatyt sunumu yapıldı.
Sunumun ardından konuşma yapan Cinbir, “Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü en derin duygularımla kutlar, bütün güzelliklerin, başarıların sizlerle olmasın diliyorum. Kadınımız bizim ailemizin temel bireyidir. Cennet onların ayaklarının altındadır. Kadınsız bir hayat düşünmek mümkün değildir. Bugün dünyada ve ülkemizde yaşanan sorunların temelinde, kadınlarımızın gerek aile içinde, gerek toplumsal yaşamımızda hak ettiği yeri alamayışı vardır. Eğer dünyaya yeniden sevginin, barışın, huzurun hakim olmasını istiyorsak, olaylara kadının zerafeti ve sönmek bilmeyen sevgi ışıklarıyla, yaklaşımlarıyla olaylara dokunabilmeliyiz.  Tarih boyunca kadın kalbinin güzelliğini her alanda yaşadık, gördük. Bu özel günde, bu salona Silifke’nin renklerini davet etmeye çalıştım. Kadınların olduğu birçok alandan temsilciyle buradayız. Sizinle Silifke’yi daha güzel hale getireceğimize inanıyorum. Her zaman sizin görüş ve fikirlerinizden yararlanmak isterim “ diyerek kadının önemini vurguladı.
Haber - Kaynak: Silifke Gündem


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.