Tarsus » Güncel » Yerel » Asayiş »

Mersin'de Pes Dedirten Olay

Çalıştığı tarladaki gübrelere göz dikti...


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Tarsus ilçesinde çalıştığı tarladaki gübreleri çalıp satan şahıs, Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Tarsus’a bağlı Yaramış Mahallesinde bulunan İ.B.’ye ait tarım arazisinde iki römork üzerinde yüklü halde muhafaza edilen taban gübresinin bir römorkunun çalınması üzerine Jandarma ekipleri çevrede araştırma başlattı.
Bahse konu tarım arazisinde ve civarında güvenlik kamerasının bulunmaması ve bahçenin etrafının tel ile çevrili olmaması nedeniyle Jandarma ekipleri, operasyonu genişletti.
Tarım arazisine en yakın olan Yaramış Mahalle sakinleri ve elde edilen bilgiler ışığında Olay Yeri İnceleme ekiplerinin elde ettiği deliller ve Cumhuriyet Savcısından alınan talimatlar doğrultusunda bahse konu bahçede aylıkçı olarak çalışan F.B isimli şüpheli şahsa ulaşıldı. Şahıs, suçunu itiraf ederek yaklaşık 9 ton gübreyi Konaklar Mahallesinde bulunan C.K isimli şahsa 3000 TL karşılığında sattığını söyledi.
9 ton gübre C.K.’ya ait adreste yapılan aramada ele geçirilirken, F.B. gözaltına alındı. C.K. ise gübrelerin çalıntı mal olduğunu bilmediğini ifade etti.


 
KAYNAK: Tarsus Akdeniz
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.