Tarsus Ortadoğu’da Tıp Bayramı Kutlaması

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Tarsus Ortadoğu Cerrahi Tıp Merkezi’nde kutlama yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Tecrübeli hekim ve sağlık kadrosuyla Tarsus’ta binlerce kişiye sağlık hizmeti sunan Ortadoğu Cerrahi Tıp Merkezi’nde, her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle kutlama programı gerçekleştirildi. 
Sağlık çalışanlarının en kutsal görevlerden birini yaptığını kaydeden Tarsus Ortadoğu Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Şahin, “İnsan sağlığını korumak, yaşanan sıkıntıları gidermek ve en önemlisi bir kaza anında hayatta tutma görevini üstlenen sağlık çalışanları, üstlendikleri meşakkatli görevi başarılı bir şekilde yerine getirme adına gece gündüz demeden yoğun bir çalışma temposu içinde görev yapmaktadırlar. 
Tarsus Ortadoğu Cerrahi Tıp Merkezi olarak tecrübeli hekimlerimiz ve sağlık personelimizle halkımıza en iyi hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. 
Hayatımızın her alanında yanımızda olan çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutluyorum, hepsine başarılı çalışma hatayı diliyorum” dedi. 
Hastane hekimleri ve personeli, gün dolayısıyla pasta kestiler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.