Kültür Sanat » Eğitim »

Vali Su'dan TÜGVA Mersin'e Ziyaret

Vali Ali İhsan Su ve eşi Hanımefendi Zeliha Su, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mersin İl Temsilciliğine ziyarette bulunarak, İl Temsilcisi Okan Özer ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Ziyarette yaptığı konuşmada, TÜGVA’nın bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile geleceğimizin teminatı gençlerimizin yetişmesinde önemli bir rol üstlendiğini belirten Vali Su, bunun yanında hayata geçirdiği program ve projeler ile gençlerimizin ilmi, ahlaki, sosyal ve kültürel yönden de gelişimine büyük katkı sağladığının altını çizdi ve İl Temsilcisi Okan Özer ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. 
TÜGVA Mersin İl Temsilcisi Özer’in ise nezaketlerinden dolayı Vali Su’ya teşekkürlerini sunarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiği ziyaret, bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.