Yenişehir » Akdeniz » Güncel » Yerel » Asayiş »

Mersin'de Zehir Tacirlerine Geçit Yok

Amaçlarına ulaşamadan yakalandılar...


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğü bildirildi.
Yapılan açıklamada, Yenişehir İlçesi Fuat Morel Mahallesinde bulunan bir ikamette Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden yapılan aramada, streç filmlere sarılı vaziyette 78 Kilo ESRAR ele geçirildiği ve şüpheli şahıslar H.İ.K.  ile O.Ş’nin çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandığı belirtildi.
Açıklamanın devamında ayrıca Mersin’de yüklü miktarda uyuşturucu hap (Captagon) sevkiyatı yapılacağı yönünde alınan bilgilere istinaden alınan tedbirler kapsamında, Kazanlı uygulama noktasında durdurulan bir tırda yapılan aramada dorse içerisinde 8 poşet halinde 203 Kilo 400 Gram (1.220.400 adet) Captagon hap ele geçirildiği ve tır Sürücüsü F.K’nin tutuklandığı ifade edildi.
 

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.