Toroslar » Güncel » Yerel »

Hamit Tuna, Regaip Kandili'ni Kutladı

Başkan Tuna bir mesaj yayınladı...


@mersinhaber 'i takip et
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna; 22 Mart Perşembe gününü, 23 Mart Cuma gününe bağlayan gece idrak edeceğimiz Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Mesajında; rahmet, feyiz ve bereket ayları olan mübarek üç aylara ulaşmanın ve Regaip Kandili'ni idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Üç ayların başlamasının habercisi olan Regaip Kandili aynı zamanda dayanışma, barış, kardeşlik ve huzur ayı olan Ramazan Ayı’nın da müjdecisidir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu manevi iklimi fırsat bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türk İslam Alemi’nin ve değerli Mersin halkının Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin milletimizin ve İslam Alemi’nin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.