Tarsus » Güncel » Yerel »

Kavaklı Cami Temeli Atılıyor

Tarsus'a güzel haber...


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi’nde yaptırılacak olan camiinin temeli 27 Mart 2018 Salı günü saat 13.00’da atılacak.

Temel atma törenine Tarsusluları davet eden Belediye Başkanı Şevket Can, her hafta bir açılış yada bir temel atma töreni gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Can, Kavaklı Mahallesi’ndeki camii 1029,91m2 toplam inşaat alanlı betonarme bina olup; yaklaşık 800 kişilik olduğunu,  tek minareden oluşan camii bodrum katında 165 m2 taziye evi bulunacağını söyledi.

Belediye Başkanı Şevket Can, “Mahallelerden gelen istek ve talepler ve muhtarlarla olan görüşmelerimiz sonucunda gelen taleplere göre projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kavaklı Mahallemizin de bir camii talebine uygun yeri bulup projelendirdik ve ihalesini yaptık. İnşallah inşaatına başlıyoruz. Camiilerimiz, barış, kardeşlik, eşitlik, sevgi ve saygı mekanlarıdır. Göreve geldiğimizden bu güne kadar hizmete açmış olduğumuz 2 cami ve halen yapımı devam eden 4 camiimizden sonra, ilçemizde bir camiinin daha temelini atmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yarın saat 13.00’daki Kavaklı Mahallemizdeki açılışımıza bütün hemşehrilerimiz davetlidir” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.