Siyaset »

Gezici Araştırma Merkezine Göre Mersin'de Yerel Seçimde Durum Ne Olabilir?

Türkiye genelinde yaptığı araştırma anketleriyle adını duyuran Gezici Araştırma Merkezi yerel seçimlerle ilgili oldukça farklı bir açıklamada bulundu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yapılan açıklamaya göre yerelde yapılacak ittifakta Mersin’de girilecek bir seçimde MHP’nin adaylarının desteklenmesi durumunda başarı elde edilebileceği ayrıca bu desteği gören İstanbul ve Ankara’da bulunan MHP seçmenini etkileyeceği ve Ak Parti’nin adaylarına destek verebileceği ifade edildi.
Gezici Araştırma'nın Merkezi Başkanı Murat Gezici yaptığı açıklamada;
“AK Parti ile MHP arasında kurulan "cumhur ittifakı" genel seçimlerle sınırlı kalmayacak. İttifakının ilk sınanması 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde yaşanacak.
Aydın, Tekirdağ, Adana, Mersin, Hatay, Manisa, Antalya, Balıkesir, Kastamonu, Bartın, Nevşehir, Burdur, Edirne, Giresun, Kırklareli, Yalova gibi milliyetçi oy oranlarının anlamlı sonuçlar verdiği illerde iktidar partisinin Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek vermesi halinde bu durum Ak Parti’nin İstanbul, Ankara gibi yerlerde milliyetçi seçmenin desteğini alacağını göstermektedir" dedi.
Kaynak: Tarsus Merhaba Gazetesi
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.