Siyaset » Güncel » Yerel »

Mersin'de Kulisleri Sallayan Adaylık İddiası

CHP'nin Mersin BŞB adayının belli olduğu iddiası gündem değiştirdi...


@mersinhaber 'i takip et
Hürriyet Gazetesi yazarı ve Kanal D Haber Anchormani Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısında CHP kulislerinde “kesinleşen” Büyükşehir adaylarını yazdı.
Gazeteci Hakan'ın iddiasına göre birçok Büyükşehir aday adayının olduğu CHP Mersin’de adayın kesinleştiği öne sürdü.
İddiayı ortaya atan Ahmet Hakan Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesinde bu “kıymetli” kulis bilgisine nasıl ulaştığını da açıkladı.
Ahmet Hakan, “Seksen yedi CHP kulisçisi ile mavra çevirdim. Yetmiş iki yerel kanaat önderine kahve ısmarladım. Altmış sekiz eski sosyal demokratla mesajlaştım. Elli altı CHP gazetecisiyle temas kurdum. Ve bütün bu emeğin ardından… Elde ettiklerim şunlardır” diyerek CHP’nin 2019 yerel seçimlerinde Antalya, Mersin, Adana, Muğla, İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının isimlerini verdi.
Mersin adayının kesin değil “kepkesin” olduğunu iddia eden Ahmet Hakan, “MERSİN ADAYI: Kültür Bakanlığı yapmış bir isim: İstemihan Talay… Mersin’den CHP’nin adayı olacak… Kesin gibi… Hatta kepkesin” diye yazdı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.