Çamlıyayla » Ekonomi »

Tepebağlı’dan Koçak’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve Çamlıyayla İlçe Başkanı Ali Rıza Genç, geçen hafta yapılan seçimlerden başarıyla çıkan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak’a ve Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


@mersinhaber 'i takip et
Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak’ı yeniden, Eyüphan Eyüboğlu’nun da Meclis Başkanı seçilmelerinden dolayı kutlayarak, başarılı çalışmalarının devamı dileğinde bulundu.
 
Başkan H.Ruhi Koçak’ta Çamlıyayla’nın Tarsus için büyük bir öneme sahip olduğunu, Oda olarak aynı zamanda Çamlıyayla’daki reel sektöre de hizmet ettiklerini ifade etti.
 
Başkan Koçak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arasında yakın işbirliği ve desteğin önümüzdeki dönemde de süreceğine inandığını belirtti.
 
Ziyarette Meclis Üyesi Fikri Bucak’ta hazır bulundu.

Haber:Tarsus Akdeniz

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.