Güncel » Yerel »

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin İl Başkanlığı'nın 23 Nisan Mesajı

98. Yılı Kutlu Olsun...


@mersinhaber 'i takip et
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ En Büyük Eserim” Diye Söylediği Birinci Meclis’imizin Açıldığı, Milletimizin Kendi Kaderine Hâkim Olmak İçin Başlattığı Büyük Ve Onurlu Yürüşün Adımının Atıldığı Gündür.
Bugün Ülkemizde Demokratik Hayatın Temellerinin Atıldığı Ve Milletimizin Bağımsız Yaşama İradesinin Bütün Dünyaya İlan Edildiği Gündür.
Bugün “ Bugünün Küçükleri, Yarının Büyükleridir” Diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün Bu Bayramı Türk Çocukları İle Birlikte Tüm Dünya Çocuklarına Armağan Ettiği Gündür.
Bu Duygu Ve Düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere, Kurtuluş Savaşının Tüm Kahramanlarını Saygı Ve Rahmetle Anıyor, Özgürlüğün, Eşitliğin, Adaletin Dayanağı Olan Bu Bayramın, Yüce Türk Milletine Ve Tüm Çocuklarımıza Kutlu Olması Dileği İle Saygı Ve Sevgilerimi Sunarım.
 
 
Halil KUR
TEMAD İl Başkanı
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.