Tarsus » Güncel » Yerel »

Tarsuslu Çocuklar 23 Nisan'ı Gönüllerince Kutlayacaklar

Çocuklara muhteşem hediye...


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediyesi tarafından 3’ncüsü düzenlenecek olan Geleneksel Çocuk Şenliğinde çocuklar gönüllerince eğlenecek.
22 Nisan 2018 Pazar günü düzenlenecek olan etkinlik saat 10.30’da Cetvel Köprüsünden Kültür Sokağına yapılacak olan kortej yürüyüşü ile başlayacak.
Saat 19.00’a kadar sürece etkinliklerde, çocuklar için survivor yarışmaları, midilli atlarıyla gezinti, oyun grupları, masal kahramanları, engelsiz şarkılar, karaoke yarışmaları, geleneksel çocuk oyunları, zeka oyunları, ritim show, yarışmalar, danslar ve gün boyu eğlencelerle gönüllerince eğlenecekler.
Etkinliğe ayrıca 3. Geleneksel Çocuk Şenliğinde, Şirinler Kreşi, Kıvılcım Kreşi, Ayzin Kreş, Sevgi Çiçekleri Kreş, Kids Park Kreş ve Anaokulu, Minik Pabuçlar Kreş, Florya Kreş, Anakucağı Kreş, Penguen Kreş, Perma Kültür Kreş, Kampüs Koleji, Sem Dil Okulları, Değişim Koleji, Kerime Özkul Anaokulu, İMKB Anaokulu, Lütfi Kolukırık Anaokulu, Polatlı Anaokulu, Mehmet Şanlı Anaokulu, Nene Hatun Kreşi, Atatürk İlkokulu, Tarsus Anaokulu, Hasan Karamehmet İlkokulu, Şehit İshak İlkokulu, Çağlayan İlkokulu, Şehit Cemre Salih Gözen İlkokulu, Yunus Emre İlkokulu, Beydeğirmeni İlkokulu, Ali Mistilli İlkokulu, Tarsus Orman Okulu, Şehit Yurdakul Anaokulu, Kozacıoğlu Anaokulu, Akdeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, İnci Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Emin Adımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi etkinliğe katkı sağlayacaklar. Satış stantlarından elde edilecek gelirler lösemi hastası çocuklara bağışlanacak.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.