Siyaset »

Beklenen İsim Mehmet Teke AK Parti’den Adaylığını Açıklıyor

AK Parti tabanı ve üst yönetim kademeleri tarafından desteklenen Mehmet Teke A.Adaylığını açıklıyor. Pazartesi saat 15.30’daki adaylık açıklamasının miting havasında geçeceği tahmin ediliyor.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsuslu ve Mersinlilerin Ankara'daki dost kapısı, dürüstlüğü ve mütevazi kişiliği ile her kesim tarafından sevilen Ankara Üniversitesi Daire Eski Başkanı ve 2004 Yerel Seçimleri AK Parti Tarsus  Belediye Başkan Adayı Mehmet Teke sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada 24 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti'den Mersin Milletvekili Aday Adayıyım dedi.
Teke, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda sevenlerinden destek isyeterek “Değerli dostlarım 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Mersin milletvekilliği aday adayı oldum. Dualarınızı ve desteklerinizi beklerim. Sevgi ve Saygılarımı sunarım.”dedi.
Mehmet TEKE 30 Nisan 2018 Pazartesi günü saat : 15.30'da Tarsus Ak Parti İlçe teşkilatında aday adaylığını açıklayacağını belirtti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.