Yaşam »

Mersin'de Düğün Salonu Sahibinden Duygulandıran Hareket

Mersin'de şehide vefa.. 


@mersinhaber 'i takip et
Mersinli Şehit Uzman Çavuş Durmuş Tek'in şehit olmasaydı eğer, (bugün) 29 Nisan 2018 Pazar günü saat 19.30'da düğünü vardı. Düğün Salonu sahibi şehidin acı haberinin ardından iptal olan düğün tarih ve saatini başkasına kiraya vermeyip  ve Şehit için mevlit okutacak.
Ocak 2018 ayında, Bitlis'in Hizan ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlere karşı yürütülen operasyonda, çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek (27), memleketi Mersin'de son yolculuğuna uğurlanmıştı.
Şehit Olmasaydı Bugün Düğünü Olacaktı
Mersinli Şehit Uzman Çavuş'un cenaze törenine binlerce vatandaş  katılmış, gözyaşları arasında toprağa verilmişti. Nişanlı olduğu öğrenilen şehidin (bugün) 29 Nisan 2018 Pazar günü saat 19.30'da nişanlısı Ayşe Başbudak'la düğünü vardı.
Düğün için tutulan salonun sahibi, acı haberin ardından şehide vefa göstererek aynı tarih ve saati başka birine kiraya vermek yerine, şehit için mevlit okutma kararı aldı. Mevlide katılmak isteyenleri de,  Güneykent Meriş Düğün Salonu. Yunus Emre Kültür merkezine varmadan kavşakta, Toroslar Bel. Makine ikmali karşısındaki salona davet etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.