Tarsus » Güncel » Yerel »

Başkan Can '1 Mayıs'ı Kutladı

Şevket Can'dan 1 Mayıs mesajı...


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bütün işçilerin gününü kutladı.
Başkan Can, yayınladığı mesajda, dünyadaki en kutsal değerlerden emek ve alın teri ile ailesine bakan, ülke değerlerine katkıda bulunan, onurlu bir şekilde yaşamaya çalışan bütün işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günlerini kutladığını belirtti.
Başkan Can, “Emek vermek kıymet vermektir. Rızkını kazanmak için mücadele eden, ülkemizin kalkınmasında emeği olan tüm İşçi kardeşlerimize saygılarımı sunuyorum. Gerek beden gücüyle gerekse beyin gücüyle görevlerini ifa eden emekçi kardeşlerimiz hepimiz için kıymetlidir, değerlidir. En iyi şartlarda görevlerini yapabilmeleri için maddi manevi her zaman yanlarında olduğumu bu münasebetle tekrar belirtmek istiyorum. Onurlu bir şekilde yaşamaya çalışan bütün işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” ifadesini kullandı

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.