Siyaset »

AK Parti A.Adayı Zeki Kaba Ziyaretlere Devam Ediyor

AK Parti Aday Adayı Zeki Kaba İlçe,Dernek ve STK gezilerine son hızla devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Saat 11.00 da Radyo Tempo ve Time Fm de canlı yayın konuğu olan KABA radyo severlerle bir araya geldi 1 saat süren program sohbet havasında siyaset anlatarak geçti, konuşmasında Ak Parti yi Kuruluş yılından itibaren özetleyen KABA HERŞEY MERSİN İÇİN ÇOK ŞEY TARSUS için sloganıyla da aslında anlatılmak isteneni özetledi.
Progamın ardından, Ak parti Mersin Mv. A. Adayı Zeki KABA Çamlıyayla Ak parti teşkilatınını ziyaret etti. Parti çalışmaları hakkında bilgi veren KABA proje ve çalışmalarını anlattı. Temayül yoklaması için destek isteyen KABA  Çamlıyayla Ak parti teşkilatınının Sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Ak parti Çamlıyayla ilçe başkanı Sn Mehmet Ali Yetiş beye; Eski İlçe Başkanı Hakkı Cereci Beye Gençlik Kolları Ve Kadın Kolları Teşkilatına teşekkür ederim diyerek ayrıldı,
Ardından Mersin Memursen il Başkanı Abdulla Çelik beyi makamında ziyaret etti. Samimi geçen sohbetin ardından Nazik ev sahipliğinden dolayı Memursen il Başkanı Abdulla Çelik beye teşekküre etti,
Sonrasındada Tarsus Basın Mensupları derneğini ziyaret ederek Başkan Hakan Temur, Başkan Yardımcısı Nevzat Doğan ve BASINDER üyeleri ile bir araya geldi, toplantıda Aday Adaylığı çalışmalarını anlatan KABA sıcak ve samimi olarak bizleri karşılayan BASINDER e teşekkürlerini ileterek programına son verdi.







Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.