Spor » Güncel »

Tarsus Fenerbahçeliler Derneği Kuruldu

​​​​​​​Tarsus'ta yaşayan bir grup Fenerbahçe taraftarı Futbolun ve sporun yarattığı toplumsal etkiyi, sosyal platforma taşımak istediklerini belirterek Fenerbahçeliler Derneği'ni kurdu.


@mersinhaber 'i takip et
Fenerbahçeliler Derneği  kurucularından K.Cihan Kezer , yaptığı açıklamada, dernek kurma aşamasının, Tarsus'taki tüm Fenerbahçe sevdalılarını tek çatı altında toplamak adına atılan ilk adım olduğunu kaydetti.
7 kurucu üye ile çalışmalara başadıklarını dile getiren Kezer '' Tarsus'ta büyük ihtiyaç duyulan derneğimizin kuruluşunu gerçekleştirdik. Geniş tabanlı ve çok katılımla bir dernek hedefliyoruz. İlk olarak derneğimizi Fenerbahçelilere yakışan bir Dernek Binasına ve lokaline kavuşturacağız. Ardından da bu lokalimizde tüm Fenerbahçelileri bir araya getireceğiz. Ses getiren sosyal projelere imza atacağız ve Tarsus'ta  var olan Fenerbahçe sevgisini daha da geliştireceğiz ve bu potansiyeli değerlendireceğiz. Tüm Fenerbahçe taraftarlarımızı derneğimize üye olmaya davet ediyoruz. Her şey Fenerbahçe için olacak “ dedi.
Cihan Kezer ; İstanbul Fenerbahçeliler Derneğinden bağımsız kurulan derneğin, İç Prosedürlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul'da bulunan Fenerbahçeliler Derneğine başvuracaklarını''  söyledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.