Tarsus » Güncel » Yerel »

Tarsus Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor

Temeli atılacak...


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediyesi’nin öncülüğünde Böğrüeğri Mahallesi Terliktepe Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile birlikte yaptırılacak olan Böğrüeğri Camisinin temel atma töreni 8 Mayıs 2018 Salı günü saat 13:00’da Böğrüeğri Mahallesi’nde yapılacak.
Tarsus Belediyesi olarak her zaman kurumlarla birlikte kente hizmet ettiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, dernek ile birlikte Böğrüeğri-Boztepe Mahallesi yol ayrımında yeni bir cami yapacaklarını söyledi.
Başkan Can “Belediyecilik dokunmaktır hissetmektir. Vatandaşla iç içe olmaktır. Biz halkın içindeyiz, halkımızla yan yanayız, onlardan biriyiz. Böğrüeğri Mahallemizden gelen talebi değerlendirdik. Yaptığımız görüşmeler sonucunda Böğrüeğri Mahallesi Terliktepe Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile birlikte caminin yapımını üsteleneceğiz. Örnek bir imece usulü olacak’’ ifadesini kullandı.
Belediye Başkanı Şevket Can, 8 Mayıs 2018 Salı günü Böğrüeğri mahallesinde yapılacak olan caminin temel atma törenine bütün Tarsusluları davet etti.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.