Tarsus » Güncel » Yerel »

MESKİ'den Su Kesintisiyle İlgili Müjdeli Haber

Heyelan bir ilçede su kesintisine neden olmuştu...


@mersinhaber 'i takip et
MESKİ Genel Müdürlüğünce, Tarsus İlçesi’ne bağlı Kuşçular-Eminlik-Emirler-Kuzoluk-Keşli ve Sanlıca mahallelerini besleyen içmesuyu isale hattı güzergâhında heyelan nedeniyle uygulanan zorunlu su kesinti sona erdi.
Yapılan açıklamada; ‘’MESKİ Genel Müdürlüğü görev alanında bulunan; Tarsus İlcesi Kuşçular-Eminlik-Emirler-Kuzoluk mahallelerini besleyen içmesuyu isale hattı Tasdurmaz mevkiinde oluşan heyelan nedeniyle hasar görmüştü. Bölgenin zor coğrafi koşullarına rağmen Genel Müdürlüğümüz mevcut tüm imkanlarını kullanarak hattın tamirini gerçekleştirmiş ve bölgeye 07 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat:17.00‘de su verilmiştir. Çalışmalarımız sırasında;  bölgede yaşayan sayın abonelerimizin göstermiş olduğu sabır ve anlayış nedeniyle, Genel Müdürlüğümüze  gerekli desteği ve hassasiyeti gösteren  Mersin Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ile TCDD 6. Bölge Müdürlüğü'ne, ayrıca  çalışmalarımızda katkıda bulunan diğer  kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ederiz’’ ifadeleri kullanıldı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.