Tarsus » Güncel » Yerel »

Gazeteciler Cemiyeti'nden Rektör Çamsarı'ya Ziyaret

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti,Mersin Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Ahmet Çamsarı'yı ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim ve Yönetim Kurulu üyeleri Mersin Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Ahmet Çamsarı'yı makamında ziyaret etti.

Tarsus'ta kurulacak olan Üniversite ve şuanda çalışmalarına başlayan Tarsus Uzay ve Havacılık Bilimleri Fakültesinin işleyişi hakkında bilgi alışverişinde bulunan Cemiyet üyeleri, kurulacak olan üniversitenin Tarsus'un kalkınmasına büyük önem kazandıracağını ifade etti.

 Rektör Çamsarı'ya  çalışmalarında her zaman destek sunduklarını dile getiren Cemiyet Başkanı Emre Geçim '' Tarsus'un geleceğine bir çivi çakmak isteyen herkesin yanındayız. Basın gücü olarak yapılan çalışmalara sahip çıkıyoruz. Üniversite konusunda Bakanımız Lütfi Elvan'ın gayretlerini biliyoruz bu aşamada çalışmaların bir an önce sonuca ulaşmasını bekliyoruz''dedi.

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof Dr.Ahmet Çamsarı'da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ''Basının desteğini önemsiyoruz''sözlerini kullandı.

Yapılan Görüşmeye Emre Geçim'in yanı sıra Cihan kezer, Cemal Dolaşmaz,Çağın Manay, Timuçin Bağcı ve Ali Salgıt katıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.