Tarsus » Siyaset »

Zeki KABA’nın Yokluğunu Eşi Döne KABA Aratmadı

10-16 Mayıs Engelliler haftası münasebetiyle AK Parti Millet vekili Zeki KABA'nın eşi Döne KABA Engellilere Özel öğle yemeği tertipledi.


@mersinhaber 'i takip et
Yemeğe AK Parti Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül, Engelliler Dernek Başkanı Ali Çelik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Bayrak ve ekibi ile Engelli bireyler aileleriyle katıldı.
Genel Merkezin çağırısı üzerine mülakata girmek üzere Ankara'da bulunan Zeki KABA bir mesaj yayınladı.
Kaba mesajında, "10-16 Mayıs Engelliler Haftasına Katılamamamdan dolayı öncelikle hepinizden özür diliyorum. 10-16 Mayıs Engelliler Haftanızı Kutluyor en derin muhabbetlerimle selamlıyor saygılar sunuyorum" dedi.
Yemekte Konuşma Yapan Dernek Başkanı Ali Çelik, "bu günlerde bizleri hatırlayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum, her birey bir engelli adayı olduğunu unutmamalıyız, engellilerimize yılın diğer günlerinde de saygı ve sevgi ile yaklaşmanızı onların dertlerine derman olmanızı istiyorum, bu organizasyonu yapan Sayın Döne KABA ve eşi Zeki KABA ya şükranlarımı iletiyor saygılar sunuyorum" dedi, Toplantı Kuran-ı kerim okunarak e dualar edilerek sona erdi.



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.