Tarsus » Asayiş »

Mazot Hırsızları Kaçmaya Çalışırken Jandarma Aracın Lastikleri Patlatarak Durdurdu

Mersin Tarsus'ta mazot hırsızlığı şüphelileri, jandarma tarafından takip edildiklerini anlayınca kaçmaya başladı, kovalamaca da jandarma kaçan aracın lastiklerine ateş ederek aracı durdu ve şüphelilerle birlikte litrelerce yakıt ele geçirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Jandarma Tarsus'ta mazot hırsızlığı şüphesi bulunan şahısları takibe aldı, şahısların içinde bulunduğu araç Tarsus D-750 karayolu üzerinde durdurularak arandı, araçta litrelerce mazot ele geçirildi. 
Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, mazot hırsızlığı şüphelilerinin yakalanması maksadıyla yapılan takipte, şüpheliler takip edildiklerini anlayarak kaçmaya başladı. Bir süre sonra araç jandarma tarafından lastikleri patlatılarak durduruldu. Ekiplerce araç içerisinde yapılan kontrolde; 10 adet 60 litrelik bidon içerisinde toplam (600) litre mazot ele geçirilirken, çalıntı mazotun bir yük TIR çalındığı tespit edilip, çalıntı mazot geri sahibine teslim edildi.
Olayla ilgili olarak yakalanan (2) şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada, çalıntı olduğu tespit edilen (60) litre mazot ve (120) litre benzin ele geçirilip el konuldu.
Yakalanan (2) şüpheli adli makamlara sevk edilerek, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.