Toroslar »

Toroslar’da Yeni Yağmursuyu Hattı Döşendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar ilçesinde sürdürdüğü alt yapı çalışmaları kapsamında yeni bir yağmursuyu hattı yapımını gerçekleştirdi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin genelindeki içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu ile ilgili eksikleri tek tek gidermeye devam eden MESKİ Genel Müdürlüğü, Toroslar İlçesinde Akbelen Bulvarının doğu ve batısına uzanan 228. Cadde ve çevresindeki bölgede yağışlı havalarda su taşkınlarını önlemek amacıyla yürütülen yağmursuyu çalışmasını tamamladı. 
MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Genel Müdürlüğümüz tarafından belirlenen program dâhilinde Toroslar ilçesinde yağmursuyu çalışmalarımız devam edecektir. Ayrıca ihtiyaç duyulan diğer mahallelerde yağmur suyu drenaj hatları, mevcut hatların bakım, onarım ve temizliğine devam ediyoruz. ”denildi.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.