Güncel » Yerel »

Mersinli Hayırsever Depremzedelere Verdiği Destekle Alkış Aldı

İşte bir öğretmenin teşekkür mesajı...


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de insanlık ölmemiş dedirten haber… Mersinli vatandaş, Adıyaman Samsat ilçesinde meydana gelen depremden sonra mağdur kalan vatandaşlar için başlatılan yardım projesine destek oldu, gönüllerde taht kurdu.
Konuyla ilgili olarak MersinHaber.com’a ulaşan bir öğretmenimiz; ‘’Merhaba ben Adıyaman Kahta’da anasınıfı öğretmeniyim. Ramazandan önce meydana gelen Samsat ilçesindeki depremde konteynerlarda yaşamaya başlayan depremzedeler için öğrencilerimle bir yardım projesi başlattık. 22 haneli merkez üssü olan köye ihtiyaç kolileri hazırladık. 11 koli eksiğimiz vardı. Mersin’de Statü gayrimenkul  sahibi İlker Erdoğan Bey kalan tüm koli ihtiyaçlarımızı karşılayarak hem bizim hem de ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdü. Sizin aracılığınızla ben de bu şekilde onlara teşekkür etmek istiyorum. Örnek teşkil etmesi ve değerlerimizi unutmamak adına’’ ifadelerini kullandı.
Yapılan yardım vatandaşların yüzünü güldürürken haberi duyanlar insanlığın ölmediği konusunda birleşti.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.