Ekonomi » Güncel »

Mersin'e TOKİ Müjdesi!

İşte İlçe İlçe Son Durum


@mersinhaber 'i takip et
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’dan Mersin’e TOKİ müjdesi geldi. Bakan Elvan Bakan, Mezitli ilçesine inşa edilecek konutların yapımı için 23 Temmuz’da ihaleye çıkılacağını duyurdu.

Mersin’de birçok kesimin merakla beklediği TOKİ konutlarıyla ilgili müjdeler gelmeye devam ediyor. Son olarak Mezitli ilçesi için ihale tarihi açıklanırken Bakan Elvan, “Milletimize verdiğimiz sözlerin takipçisiyiz. Vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için çalışıyoruz” dedi.

İLÇELERDE SON DURUM

Alınan bilgiye göre Akdeniz ilçesinde Çay, Çilek ve Bahçe Mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları yapılıyor. TOKİ’nin buralarda yaşayan vatandaşlar ile görüşmeleri sürüyor. İlk etapta Çay Mahallesinde TOKİ’ye ait ATAŞ arazisinde 966 konut, 1 okul, 1 cami ve 1 ticaret merkezi inşa edilecek.

Öte yandan Mut’ta TOKİ Konutları için talep toplandı, 200 konut için ihaleye çıkılacak. Gülnar’da 205 inşa edilecek,ihale aşamasına gelindi. Aydıncık’ta imar çalışmaları sürerken, Tarsus’ta ise kurum görüşlerinin alındığı öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.