Güncel » Asayiş »

Mersin'de kuyumcu Soygunu

204 bin 670 lira ve 1 kilo 250 gram altın ile yakalandılar.


@mersinhaber 'i takip et
Mezitli ilçesinde, kuyumculardan soygun yapan maskeli ve silahlı 2 şüpheli, Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Geçen 8 Haziran'da Mezitli'de yüzlerine taktıkları maskeyle 2 kuyumcudan soygun yaparak kaçan hırsızların yakalanması için Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Polisin araştırması sonucu, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde eşkalleri belirlenen 2 şüphelinin otomobille Şanlıurfa'ya kaçtıkları saptandı. Mersin polisinin verdiği bilgiler üzerine harekete geçen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri gizlendikleri eve düzenledikleri operasyonla yakaladı.

Beraberlerinde çaldıkları 204 bin 670 lira ve 1 kilo 250 gram altın ile yakalanan H.D. ve R.A. isimli şüpheliler, işlemlerinin ardından sorgulanmak üzere Mersin'e gönderildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.