Yaşam »

Profilo Kademeli Alev İle Ocağınızın Ayarı Artık Sizin Elinizde

Profilo’nun KademeliAlev özelliğine sahip yeni gazlı ocakları, 9 farklı alev kademesi ile alçaktan yükseğe, ateş boyutunu kolaylıkla ayarlamanızı sağlıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Elektrikli ocaklarda olduğu gibi ateş boyutunu istenilen seviyede ayarlayabileceğiniz KademeliAlev özellikli Profilo ocakları ile yemekleriniz kıvamında ve kolayca pişiyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin KademeliAlev özelliğine sahip yeni gazlı ocakları, benzersiz valf teknolojisi ile gaz çıkışını 1 ile 9 alev kademesi arasında ihtiyacınıza göre ayarlama olanağı sunuyor. Üstündeki güç seviyelerine göre ateşi kademeli olarak güvenli bir şekilde kontrol edebileceğiniz KademeliAlev özelliği, yemeklerinizin de her zaman tam kıvamında pişmesini ve lezzetli sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor.

Profilo KademeliAlev ile pişirmede kademe atlayın!

Profilo’nun ateş seviyesini kontrol etme ihtiyacı hissettirmeyen Profilo KademeliAlev özellikli yeni gazlı ocaklar, ergonomik düğme ve 9 farklı alev kademesiyle istediğiniz kademeyi kolaylıkla ayarlamanızı sağlayarak rahat bir kullanım sunuyor.

KademeliAlev özelliğine sahip yeni gazlı ocaklar Profilo yetkili satıcılarında.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.