Yaşam »

Yazın Anahtar Renkleri Brooks Brothers’da

Stil sahibi kadın ve erkeklerin tercihi Brooks Brothers, yazın sıcaklığını ve tüm renklerini taşıyan koleksiyonu ile günün her anına ayak uyduruyor.


@mersinhaber 'i takip et
Erkek koleksiyonunda yer alan açık tondaki t-shirt’ler dikkat çekerken, Kadın koleksiyonunda ise elbiseler yaz sıcaklarının tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor.

Güneşin sıcaklığını iyiden iyiye hissettiğimiz yaz aylarında Brooks Brothers yaz koleksiyonu ile hem kadın hem erkekler için rahat ve renkli bir yaz vadediyor.

Brooks Brothers’da Elbise Rüzgarı

Şehrin ritmini yakalayan ve yaratıcı kadınların tercihi Brooks Brothers Yaz Koleksiyonu’nda yer alan elbiseler en canlı renklerle yaza ferah bir dokunuş bırakıyor. Hem günlük kullanım hem de işyerinde giymek için ideal olan çiçek motifli elbiseler zarif bir görünüm çiziyor. Mavi, pembe ve yeşil tonlarındaki elbiseler ise hayat dolu bir yaz sunuyor.

Stil sahibi erkekler için ise rahat bir koleksiyon sunan Brooks Brothers, saf pamuktan üretilen polo t-shirtler yaz aylarında erkeklerin kurtarıcısı oluyor. Gri, lavanta, mercan ve sarı renkleriyle ön planda olan t-shirtler chino pantolonlarla kombinlenerek oldukça renkli bir görüntü oluşturuyor.

Yazın ferahlatıcı etkisini yaşamak içinİstanbul Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark, Ankara Panora AVM ve İzmir Konak Pier AVM Brooks Brothersmağazalarına uğrayabilirsiniz.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.