Yaşam » Eğitim »

Toplum Destekli Polislik Birim Amirliği, Çalışmalarına Devam Ediyor

Boğulma Olaylarına Karşı Vatandaşları Bilgilendirici Broşür Dağıtıldı


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Birim görevlileri, boğulma olayların önüne geçebilmek amacıyla vatandaşları bilgilendiren broşürler dağıttı.
Özellikle sulama kanallarının yakın olduğu mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla toplantılar düzenleyen Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Birim Amirliği görevlileri, evebeyn ve çocukları boğulma olaylarına karşı uyardı.
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Birim Görevlileri ziyaret ettikleri yerdeler son günlerde artan sıcaklıklar nedeniyle başta çocuk ve gençlerimiz olmak üzere birçok vatandaşımız serinlemek için girdikleri deniz, göl, baraj, gölet, kanal, akarsu ve birikintilerinde boğularak hayatını kaybettiklerini hatırlattı.
Toplum Destekli Birim Görevlileri, “Başta çocuk ve gençlerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın tanımadığı, güvenli olup olmadığını bilmediğini ve yüzme amaçlı düzenlenmemiş bu tür sulara serinlemek veya yüzmek amaçlı kesinlikle girmemeleri, bu tür ihtiyaçlarını yüzmek, serinlemek amacına yönelik düzenlenmiş, cankurtaran, tıbbi müdahale ekibi bulunan etrafı emniyet şamandırasıyla çevrili tüm emniyet ve kontrol tedbiri alınmış yerlerde karşılamaları gerekmektedir” dedi.
Haber:Tarsus Yeni Doğuş

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.