Teknoloji »

Akıllı Telefonla Bilgisayardan SMS Gönderebilirsiniz, Andorid Web SMS Gönderimi Aktif Edildi

Bir çok kişinin internette aradığı ve çözüm noktasında farklı uygulamaların bulunduğu, telefon aracılığı ile bilgisayar üzerinden SMS gönderme sistemi artık kendi kaynakları ile daha kolay.


@mersinhaber 'i takip et
Android Messages olarak adlandırılan "messages.android.com" alan adı üzerinden girilerek, QR Kodu marifetiyle web bağlantı ile cihazınızdan SMS gönderebiliyorsunuz. Whatsapp tarzı bir yaklaşımla geliştirilen bu web arayüz ile bilgisayarınızın internet tarayıcısından ulaşıp rehberinizden herhangi birine yada yeni bir numaraya SMS gönderebiliyorsunuz. İlgili web ara yüzü ile geçmiş SMS leriniz anlık olarak cihazınız üzerinde düzenleyebiliyorsunuz. Yaptığınız işlemlerin tamamı cihazınızda anlık olarak uyarlanıyor.
Web Üzerinden SMS gönderimi için bilgisayarınızdan: https://messages.android.com adresine gitmeniz gerekiyor.
Web üzerinden SMS gönderme işlemini bu denli kolaylaştıran yeni özellik, yalnızca Andorid altyapıya sahip cihazlarda aktif durumda. Web SMS ara yüzü güvenli bağlantı protokolü "https" ile hizmet veriyor. Veri güvenliği bakımında Andorid genel veri gizlilik politikaları geçerli olan sistem sayesinde kısa sürede onlarca SMS atabileceksiniz.
Ayrıca, "Messages For Web" üzerinden gönderilen mesajlarda tıpkı cihazda olduğu gibi destekleyen çıkartmaları çağırabiliyorsunuz. SMS kullanımının düştüğü bu günlerde yeni özellik kullanım oranlarını etkileyeceğe benziyor.
Haber: Mersin Haber Teknoloji Masası

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.