Asayiş »

Mersin'de Feci Kaza

Kazada can pazarı yaşandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yol kenarında polis kontrolü için duran tıra arkadan gelen otomobil çarptı. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Korkunç kaza Tarsus ilçesi TEM otoyolu Pelit Taşpınar dinlenme tesisi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre Kadir B. İdaresindeki tır, yol kenarında uygulama yapan polis ekipleri tarafından durduruldu. Yavaşlayıp yol kenarına çekilen tıra, arkadan gelen Fransa plakalı otomobil çarptı.

Otomobili kullanan Ali Başıbüyük olay yerinde hayatını kaybederken yanında bulunan eşi Sultan Başıbüyük ise yaralandı. Kaza sonrası bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Sultan Başıbüyük 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Cansız bedeni araçta sıkışan sürücü ise itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Öte yandan feci kazada hayatını kaybeden Ali Başıbüyük ile yaralanan eşi Sultan Başıbüyük’ün Fransa’da yaşadıkları ve tatillerini geçirmek için Türkiye’ye geldikleri öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.