Teknoloji »

Teknoloji Ürünleri Fibabanka Kredisi İle Alınır, Vatan Bilgisayar Teknoloji Mağazaları

Fibabanka, Vatan Bilgisayar’dan yapılan alışverişlerde, tek bir SMS ile anında kredi sunarak peşin fiyatına taksit imkânı sağlıyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her an, her yerde yanlarında olacak şekilde hizmet sunan Fibabanka, yenilikçi uygulamaları ile finans sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Bu yaklaşımı ile, en çok tercih edilen teknoloji marketlerinden Vatan Bilgisayar ile iş ortaklığı yapan Fibabanka, anında kredi kullandırarak peşin fiyatına taksitle alışveriş imkânı sunuyor.
Fibabanka müşterisi olsun olmasın herkesin faydalanabileceği bu uygulamada, mağaza alışverişi sırasında, VATAN yazıp boşluk bırakılarak T.C. kimlik numarasının 3422'ye SMS gönderilmesi yeterli oluyor.
Fibabanka’nın Vatan Bilgisayar ile olan bu iş ortaklığı, teknoloji marketi pazarında ezber bozan değişimlere öncülük ediyor. Uygulamanın başladığı günden bu yana, Fibabanka’nın sunduğu bu ayrıcalık ile, mağazalarda satışa sunulan teknolojik ürünlere olan ilgi artıyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.