Anamur » Spor »

Anamur Belediyesi Spor Akademisi Bu Yazda Çocukların Uğrak Adresi Oldu.

Anamur Belediyesi Spor Akademisi hizmetleri kapsamına voleybol, basketbol, futbol, tenis, masa tenisi, bale, jimnastik vb kurslar veriyor.


@mersinhaber 'i takip et
Anamur Belediyesi Spor Akademisi hizmetleri kapsamına voleybol, basketbol, futbol, tenis, masa tenisi, bale, jimnastik vb kurslar veriyor.
Yaş aralıklarına göre düzenlenen kurslar yaz başından başlayarak, eylül ayına kadar devam ediyor. Spora olan merakı ile bilinen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe “ Biz Anamur Belediyesi olarak her daim gençlerin yanındayız. Bu kapsamda birçok faaliyete imza attık. Anamur Belediye Konservatuvarını kurduk, Spor Akademisini açtık. Ve birimlerimiz hizmete başladığı günden itibaren büyük ilgi gördü. Bizim bu hizmetlerde ki asıl amacımız çocukların güzel, verimli bir yaz tatili geçirmesini sağlamak, sporu sevdirmek ve en önemlisi çağımızın en büyük sorunu olan sosyal medyadan uzak tutup spora yönlendirmek.” Dedi.
Spor Akademisi kış sezonunda da çeşitli kurslar ile çocukların hizmetinde.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.