Eğitim »

Bahçeşehir Üniversitesi Mersin’e Geliyor

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, tercih edecekleri üniversiteler ile ilgili araştırmalara başladı.


@mersinhaber 'i takip et
Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, tercih edecekleri üniversiteler ile ilgili araştırmalara başladı. 7-14 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacak üniversite tercihleri kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi, imkanlarını anlatmak için Mersin’de aday öğrenciler ile bir araya geliyor.
Bahçeşehir Üniversitesi Tanıtım ve Öğrenci Kaynakları Direktörü Eray Mazanoğlu’nun katılacağı toplantıda aday öğrenciler, Bahçeşehir Üniversitesi hakkında merak ettikleri tüm soruların cevabını bulacak, eğitim imkanları, yurt dışında yer alan kampüsler ve olanakları, staj imkanları, burs ve ücretler hakkında birçok konuda bilgi sahibi olacak.
7 Ağustos 2018 Salı günü Mersin Bahçeşehir Koleji’nde gerçekleştirilecek toplantı saat 17:30’de başlayacak.
Bahçeşehir Üniversitesi Hakkında;
BahçeşehirÜniversitesi, 3 kıtada, 7 ülkede, 5 üniversite, 3 dil okulu ve 4 akademik merkezi ile Türkiye’nin eğitim alanındaki dünya markası BAU Global’in bir üyesidir.Bu uluslararası ağ, öğrencilere yüksek eğitim olanağı sağlamakta ve dünyanın her yerinden öğrenci kabul etmektedir. 8 fakülte, 4 enstitü ve 4 yüksekokulu ile işletme, tasarım, eğitim, mühendislik, sağlık bilimleri, bilişim teknolojileri, hukuk ve tıp alanında lisans, yüksek lisans ve doktora programları öğrencilerine eğitim veren Bahçeşehir Üniversitesi, BAU Global’in tüm yurtdışı imkanlarından yararlanarak öğrencilerini birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmektedir.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.