Tarsus » Spor »

Mersin'de Türk Karması İle Afrikalı Karması Futbol Maçı Yapıldı

Tarsuslu genç iki spor adamı Aykut Çuldan ve Ahmet Aşık'ın kurduğu AA menajerlik Şirketi tarafından geçen ay bölgemize davet edilen Afrikalı oyuncular burada değişik takımlarla maçlar yaptılar.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
GazeteTarsus.com - Geçtiğimiz günlerde  Tarsus’a gelen yabancı Afrikalı futbolcular şehrimizde ve bölgemizde değişik takımlarla maçlarını sürdürüyor.
Tarsuslu genç iki spor adamı Aykut Çuldan ve Ahmet Aşık’ın  kurduğu AA menajerlik Şirketi tarafından geçen  ay bölgemize davet edilen Afrikalı oyuncular burada değişik takımlarla maçlar yaptılar.
Afrikalı futbolcular  geçen gün yine bir kez daha  seyirci karşısına çıktı. Bu karşılaşmada  Afrikalı oyuncular, Tarsus amatör takımlarından oluşturulan Tarsus karması ile  top oynadı.
Tarsuslu bazı  teknik adamlar ve  Tarsus idmanyurdunun eski efsane oyuncularından Memik Ertanıroğlu’nun da izleme imkanı bulduğu hazırlık maçı hayli zevkli ve çekişmeli geçti.
Organizasyonu yapan spor adamları bu şölene katılan takımlara ve  tüm spor camiasına teşekkür ettiler.
Şehrimize gelen ve bazı hazırlık maçlarında boy gösteren Afrikalı oyunculardan göze batanlar isteyen kulüplerce transfer edilebilecek. Tarsus ve mersin amatör takımlarında oynamak isteyen Ganalı oyuncular kısa sürede bölgemize adapte oldular.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.