Eğitim »

Mersin TÜGVA Kitap Kafe'nin Açılışı Vali Ali İhsan Su'nun Katılımıyla Gerçekleştirildi

Sosyal Destek Projesi (Sodes) kapsamında desteklenerek oluşturulan 'Mersin TÜGVA Kitap Kafe'nin açılışı Vali Ali İhsan Su'nun katılımıyla gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Akdeniz Yenimahalle 5330 sokakta düzenlenen açılışa İl Müftüsü Şaban Kondi, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı Yunus Becit, TÜGVA İl Temsilcisi Ufuk Kayma, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve gençler katıldı.
Kuran-ı Kerim Tilaveti ve akabinde İl Müftüsü Şaban Kondi’nin yaptığı dua ile başlayan açılış programı, Vali Su ve protokol üyeleri tarafından temsili kurdelenin kesilerek Kitap Kafe’nin hizmete açılmasıyla devam etti.
Resmi açılışın yapılmasının ardından protokol üyeleri ve gençlerle birlikte Kitap Kafe’yi gezen Vali Ali İhsan Su, Tügva Ortaokul kampında yapılan sınavda dereceye giren öğrencilere ödül ve hediyelerini verdi.
Program, Vali Su’nun kafede oturarak, katılanlarla bir süre sohbet etmesiyle sona erdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.