Erdemli » Güncel » Asayiş »

Mersin’de Bir Vatandaş, Yakaladığı Hırsızlık Zanlısına Bakın Ne Yaptı!

İşte detaylar


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Erdemli ilçesinde avokado bahçesinden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlıyı yakalayan vatandaş, hırsızı kaçmaması için sandalyeye bağladı.

Olay Erdemli ilçesinde bağlı Çeşmeli mahallesinde yaşandı. ÇeşmeliHaber.net’ ten Hamdi Mutlu’nun haberine göre F.A.’ ya ait avokado bahçesinde sürekli hırsızlık olayı yaşanıyordu. Olayı duyan bahçe sahibinin torunu S.D., her gün düzenli olarak bahçede hırsız nöbeti tutmaya başladı.

İddiaya göre torun S.D., 31 Temmuz günü nöbet sırasında bahçede avokado ağacından meyve çalan hırsızı fark etti. Kendi imkanlarıyla hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlıyı yakalayan S.D., hırsızı kaçmaması için sandalyeye bağlayarak jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri hırsızlık zanlısını gözaltına alırken, olayla ilgili araştırmanın sürdürüldüğü ifade edildi.

 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.