Kültür Sanat » Yaşam » Siyaset » Güncel »

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 100 Günlük İcraat Planında Mersin Detayı

İşte dikkat çeken Mersin detayı


@mersinhaber 'i takip et
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümetin ilk 100 gün içinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Açıklamada Mersin’i de yakından ilgilendiren projeler  tek tek paylaşıldı. İşte açıklanan 400 proje içinde yer alan Mersin detayı…

AKKUYU NGS NE ZAMAN HİZMETE GİRECEK?

Mersin’de yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Santral projesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı 100 günlük plan içerisinde yer aldı. Buna göre Akkuyu Nükleer Santrali’nin ilk ünitesi 2023 yılında hizmete alınacak.  

MERSİN’E ‘MİLLET BAHÇESİ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın külliyede açıkladığı ilk 100 günde 400 proje hedefi kapsamında Millet Bahçelerine de ayrı bir başlık açıldı. 5 Millet Bahçesi’nin açılacağı kaydedilirken, 6’sının temeli atılacak, 22’sinin ise proje çalışmasına başlanacak. Mersin’de yapımı planlanan Millet Bahçesi’nin projesinin de hükümetin ilk 100 günlük planı arasında yer aldığı ifade edildi. (Gündem33)

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.