Yaşam » Güncel »

Mersin'de Deniz Otobüsü Projesi İçin Bir Adım Daha Atıldı, MEDO (Mersin Deniz Otobüsü)

Başkan Kocamaz'ın, 2014 Yerel seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak başkanlığa seçilmesi durumunda yapacağı büyük projeler arasında yer alan MEDO (Mersin Deniz Otobüsü) için bir adım daha atıldı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Burhanettin Kocamaz'ın seçim vaatlerinden birisi olan ve yapacağını bildirdiği büyük projeler arasında yer alan ve Mersin merkezi batı ilçeleriyle deniz ulaşımıyla bağlamayı hedefleyen MEDO (Mersin Deniz Otobüsü) için bir adım daha atıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz ve bazı Meclis üyeleri ve birlikte teknik uzmanlarla birlikte Çanakkale'deki deniz seferlerinde kullanılan feribotları yerinde inceledi. Kocamaz konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "Mersin’e kazandırmayı düşündüğümüz Deniz Otobüsü Projemiz ile Meclis Üyelerimiz, Ulaşım Dairesi Başkanımız ve Teknik Uzman arkadaşlarımız ile birlikte ilgili Çanakkale'de gemi incelemelerinde bulunduk."

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.