Kültür Sanat »

Fragmana Duygulandıran Mesajlar!

Yapımcılığını ünlü sanatçı “Çılgın Sedat” ın üstlendiği “Benim Adım Osssman” filminin fragmanı yayınlandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yapımcılığını ünlü sanatçı “Çılgın Sedat” ın üstlendiği “Benim Adım Osssman” filminin fragmanı yayınlandı. Kekeme olan Osman’ın maceralarını konu alan filmin fragamanının yayınlanmasının ardından Çılgın Sedat’a sosyal medyadan mesaj yağdı.
ENGELLİ YAKINLARINDAN TEŞEKKÜR!
Yapımcılığını “Çılgın Sedat” olarak tanınan ünlü sanatçı Sedat Kapurtu’nun üstlendiği “Benim Adım Osssman” filminin fragmanı büyük ilgi gördü.
30’a yakın ünlü ismi buluşturan ve “Sevgi Engel Tanımaz” temasıyla yola çıkan filmin fragmanının ardından, engelli yakınlarından Kapurtu’ya mesaj yağdı.
Engelliler adına bir farkındalık yaratmayı amaç edindiklerini belirten Sedat Kapurtu “ Bu filmde, sevginin engel tanımadığını ve kimsenin engelinden utanmaması gerektiğini bir kez daha vurgulamak istedik. Fragmanın ardından da engelli yakınlarından, kekemeliği olan sevenlerimden bir çok teşekkür mesajı aldım. Benim için en büyük mutluluk o mesajlardır” dedi.
Baş rollerinde Çılgın Sedat, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın yer aldığı film 17 Ağustos’ta sinemaseverlerle buluşacak.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.