Ekonomi » Güncel »

500 Zabıta Memuru Alınacak

İşte başvuru şartları ve detayları


@mersinhaber 'i takip et
1 Ağustos 2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı yapacak.

Bu kapsamda Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre toplam 500 kadroya zabıta alınacak. Adaylar bunun için sözlü sınava girecek.Zabıta başvuru şartları arasında lise, önlisans ve lisans düzeyinde ilanda belirtilen bölümlerden mezun olmak belirtiliyor.

Lise mezunu zabıta kadroları 375 adet ilan edildi ve bunlara herhangi bir lise alanından mezun adayların başvuruları alınacak. Önlisans düzeyinde de 30 kadroya tüm önlisans mezunları, diğer önlisans ve lisans kadrolarına sadece belirtilen bölümlerden mezun adaylar başvuru yapabilecek.İBB zabıta alımı için adayları ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekecek.

Adayların 30 yaşını doldurmamış yani 27 Ağustos 1988 tarihinde ve sonrasında doğmuş olmaları, boy kilo şartını sağlamaları gibi şartları aranıyor. Kadın ve erkek adaylar başvuruda bulunabilecek.Başvurular 1 Ağustos itibariyle başlarken, 15 Ağustos 2018’e kadar devam edecek.

Adayların İstanbul Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden online olarak başvuru yapmaları gerekiyor. Bu başvuru formu ve istenen belgelerle birlikte 9 – 15 Ağustos tarihleri arasında şahsen müracaat ederek süreç tamamlanacak. İBB zabıta memuru alımı başvuru duyurusu için TIKLAYINIZ.

 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.