Erdemli » Güncel » Asayiş »

Mersin'de Feci Kaza Kameralara Yansıdı

Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişide yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'in Erdemli ilçesinde bir otomobilin, motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişihayatını kaybetti, 1 kişide yaralandı.
Alınan bilgilere göre,Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü karşısında Mersin Antalya D-400 karayolunda meydana kaza Hanifi Yapar, 33 VAC 61 plakalı motosikletiyle Antalya Mersin istikametine geçmek için yol kenarında beklemeye başladı. Bir süre bekleyen sürücü soluna bakmadan karşı şeride geçmek isterken bulunduğu şeritte giden S.K. yönetimindeki 06 DZ 0775 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü metrelerce savruldu.
Meydana gelen feci kazada motosiklet sürücüsü Hanifi Yapar olay yerinede hayatını kaybederken, yaralanan otomobil sürücüsü 112 acil servis ekiplerince Erdemli Devlet Hastanesine kaldırıldı.. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.