Tarsus » Ekonomi »

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Toplandı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos Ayı olağan Meclis Toplantısı, 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu Başkanlığında, Oda Meclis Salonunda gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Toplantıda gündemdeki maddelerin görüşülmesinden sonra, Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak Tarsus TSO’nun faaliyetleri, katıldığı toplantılar ve ziyaretler hakkında Meclis Üyelerine bilgi verdi.  Meclis Üyeleri Ülkenin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik durum hakkında birlikte değerlendirmelerde bulundu.
Ayrıca Ağustos Ayı Meclis Toplantısını Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ziyaret ettti. Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak tarafından karşılanan heyet, toplantı salonunda Meclis Üyelerine Belediye tarafından yürütülen çalışmalar ve projeler, Ülkemize karşı yapılan siyasi ve ekonomik saldırılar hakkında durum değerlendirmesinde bulundu.
Öteyandan, Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise TSO Yönetim ve Meclisine 24 Haziran seçimlerindeki desteklerden dolayı da teşekkürlerini ifade etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.