Gülnar » Yaşam » Güncel »

Mersin'de 30 Yıllık 'Yol' Hasreti Bitiyor

Mesafe 14 km birden kısalıyor, bölge halkı çalışmadan memnun...


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hizmeti vatandaşın ayağına götürmeye devam ediyor. Bu kapsamda yapılan yol çalışmasında Gülnar ilçesinde 5 mahalleyi birbirine bağlayan yol 20 kilometreden 6 kilometreye düşürülecek.
Gülnar ilçesinde 5 mahalleyi birbirine bağlayan ve 30 yıldır hasretle beklenen yeni yol çalışması hız kesmeden devam ediyor. Çalışmanın bitirilmesiyle Dedeler, Ulupınar, Uşakpınarı, Çavuşlar ve Kayrak Mahalleleri arasındaki mesafe 6 km’ye düşecek. Başkan Burhanettin Kocamaz da yol çalışmasını bizzat yerinde inceledi.
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Burhanettin Kocamaz; ‘’ Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizce yapım çalışmaları hızla devam eden Gülnar ilçemizde 30 yıldır bölge sakinlerinin hasretle beklediği Dedeler, Ulupınar, Uşakpınarı, Çavuşlar ve Kayrak Mahalleleri'ni birbirine bağlayacak ve mesafeyi 20 km'den 6 km'ye düşürecek olan bağlantı yolunu inceledik’’ ifadelerini kullandı. (Gündem33)

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.